Buna ziua ! am facut un bine unei cunostinte: l-am luat in spatiu sa-si procure buletin si mi-a spus ca a facut un credit in banca.As dori cu bunavointa dumneavoastra sa aflu riscurile mele vizavi de banca,cu specificatiile de rigoare:1:nu am incredere in el.2:cu aranjamente poate sa obtina copia actului de casa care este la politie cand l-am lut in spatiu.3:inafara de scrisorile care o sa ma terorizeze,daca nu-si plateste ratele banca nu are ce sa-i ia pt ca nu are bunuri.4:inprumutul daca o sa-l ia este fara girant sicu dovada facturilor mele de utilitati.Va multumesc !
Riscurile vizavi de banca sunt minime deoarece raportul juridic obligational vizeaza doua parti contractante, si numai doua: persoana luata in spatiu si banca.
Atat.
cum poate dovedi banca ca bunurile din casa in care locuiesc singura ( casa e proprietate a parintilor ) sunt sau nu ale mele? sau ce argumente poate aduce? eu am domiciliul in buletin unde locuiesc.
multumesc
Bunurile mobile se prescriu prin faptul posesiunii lor.
Practic, prezumtia faptului ca posesorul bunului mobil este proprietarul acestuia opereaza de drept pana la proba contrariului.
Alte discuții în legătură
Probleme cu bancile
Fanel99
Am un frate mai mic care are datorii la trei banci,a luat creditele si acum nu poate plati el este insurat locuieste la sotie dar creditele figureaza cu adresa ... (vezi toată discuția)