avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... luat in spatiu formal si credit la banca pe adresa mea
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

luat in spatiu formal si credit la banca pe adresa mea

Buna ziua ! am facut un bine unei cunostinte: l-am luat in spatiu sa-si procure buletin si mi-a spus ca a facut un credit in banca.As dori cu bunavointa dumneavoastra sa aflu riscurile mele vizavi de banca,cu specificatiile de rigoare:1:nu am incredere in el.2:cu aranjamente poate sa obtina copia actului de casa care este la politie cand l-am lut in spatiu.3:inafara de scrisorile care o sa ma terorizeze,daca nu-si plateste ratele banca nu are ce sa-i ia pt ca nu are bunuri.4:inprumutul daca o sa-l ia este fara girant sicu dovada facturilor mele de utilitati.Va multumesc !
bunurile dvs sunt in siguranta. banca nu poate executa bunuri care fie nu sunt pe numele debitorului fie nu sunt puse ca si garantie.
Riscurile vizavi de banca sunt minime deoarece raportul juridic obligational vizeaza doua parti contractante, si numai doua: persoana luata in spatiu si banca.
Atat.
~ Conținut șters la cerere ~
merci pentru sfat,dar persoana cu inprumutul m-a facut sa inteleg ca este o banca pirat, si imi fac ceva probleme.
lady28 a scris:

cum poate dovedi banca ca bunurile din casa in care locuiesc singura ( casa e proprietate a parintilor ) sunt sau nu ale mele? sau ce argumente poate aduce? eu am domiciliul in buletin unde locuiesc.
multumesc

Bunurile mobile se prescriu prin faptul posesiunii lor.
Practic, prezumtia faptului ca posesorul bunului mobil este proprietarul acestuia opereaza de drept pana la proba contrariului.

Alte discuții în legătură

Probleme cu bancile Fanel99 Fanel99 Am un frate mai mic care are datorii la trei banci,a luat creditele si acum nu poate plati el este insurat locuieste la sotie dar creditele figureaza cu adresa ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare - cumparare? Luminita Muntean Luminita Muntean Mama a luat un credit de vreo 40000lei, dar nu l-a folosit ea, ci l-a dat unei prietene care avea mare nevoie. Nu a facut nici un fel de act la notar, fiind ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de plata a creditului stanila bogdan stanila bogdan Buna! In 2007 am luat un credit de 16000€ , dupa cateva luni m-am casatorit, iar din 2009 nu am mai platit creditul, acum as vrea sa stiu daca banca ... (vezi toată discuția)