Am un frate mai mic care are datorii la trei banci,a luat creditele si acum nu poate plati el este insurat locuieste la sotie dar creditele figureaza cu adresa din BI nu cu cea in care locuieste acum pentru ca nu a fost luat in spatiu de catre sotia lui.Primim multe scrisori de la banci care ne someaza ca daca nu achitam urgent trebuie sa ne faca executare silita.Mentionez ca adresa care o are acum in buletin este adresa mamei nu unde locuieste el.Ce se poate face? Va multumesc anticipat
Scrisorile vin pe adresa mamei,cea pe care o are si el in buletin,cea cu care a facut si imprumuturile era aceasi adresa nu cea actuala unde locuieste cu sotia si copii lui
Si daca vine executarea silita ce se intampla? ia apartamentul mamei nu ce-l al lui si sotie.imprumuturile sunt de sute de milioane si nu a dat nici un ban mentionez ca cand a facut imprumuturile locuia la apartamentul sotiei nu in apartamentul mamei,in apartamentul mamei nu a adus nici un banut tot ce a imprumutat a investit in apartamentul sotiei
Executare
loremona
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: fratele meu a luat un credit in urma cu 3 ani pe o perioada de 5 ani si nu a platit nicio rata. In prezent este plecat din ... (vezi toată discuția)