avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu bancile
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu bancile

Am un frate mai mic care are datorii la trei banci,a luat creditele si acum nu poate plati el este insurat locuieste la sotie dar creditele figureaza cu adresa din BI nu cu cea in care locuieste acum pentru ca nu a fost luat in spatiu de catre sotia lui.Primim multe scrisori de la banci care ne someaza ca daca nu achitam urgent trebuie sa ne faca executare silita.Mentionez ca adresa care o are acum in buletin este adresa mamei nu unde locuieste el.Ce se poate face? Va multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: Iulian Catalin Arhire , Evaluator 01:21, 21 Ianuarie 2017
Nimic, nu aveti nimic de facut, scrisorile nu va sunt adresate.
Scrisorile vin pe adresa mamei,cea pe care o are si el in buletin,cea cu care a facut si imprumuturile era aceasi adresa nu cea actuala unde locuieste cu sotia si copii lui
Am inteles din prima, dar nu va sunt adresate si nu va afecteaza ca nu sunt datoriile dvs. Vin pe adresa aia ca acolo are adresa de corespondenta.
Si daca vine executarea silita ce se intampla? ia apartamentul mamei nu ce-l al lui si sotie.imprumuturile sunt de sute de milioane si nu a dat nici un ban mentionez ca cand a facut imprumuturile locuia la apartamentul sotiei nu in apartamentul mamei,in apartamentul mamei nu a adus nici un banut tot ce a imprumutat a investit in apartamentul sotiei
Domnule nu bunurile mamei sunt executate, ci ale lui. Nu vine nimeni la dvs sa va ia lucrurile.

Alte discuții în legătură

Executare silita rude ale debitorului cosmin311 cosmin311 Fratele meu a facut mai demult un credit in banca cu buletinul cum era inainte si si-a luat doua telefoane.De cand a luat telefoanele pana acum nu a platit ... (vezi toată discuția)
Executare loremona loremona Buna ziua, Am urmatoarea situatie: fratele meu a luat un credit in urma cu 3 ani pe o perioada de 5 ani si nu a platit nicio rata. In prezent este plecat din ... (vezi toată discuția)