Fratele meu a facut mai demult un credit in banca cu buletinul cum era inainte si si-a luat doua telefoane.De cand a luat telefoanele pana acum nu a platit deloc pentru ca s-au certat cu cei de acolo de la magazin de unde si-a achizionat telefoanele.
Acum cateva zile ne-a venit o scrisoare in care spune ca trebuie sa plateasca datoria de 7.000 de lei dobanda adunata plus creditul pe care l-a facut atunci cu buletinul pana pe 20 mai in caz contrar ne executa silit.
Dar fratele meu nu mai sta pe adresa din buletin de 8 ani iar adresa din buletin este trecut pe numele mamei si nu are nici un act de proprietate pe adresa din buletinul mamei nici electronice nici casa nici masina nu este pe numele lui.Mentionez ca mama in urma cu 8-9 ani l-a dat afara din casa si nu mai are nimic pe numele lui,tot ce este in casa bunuri inclusiv imobilul este trecut pe numele mamei.
Este posibil sa-o execute silit pe mama ?
Va multumesc pentru intrebare.
Pot fi executate silit doar bunurile aflate in patrimoniul debitorului. executorul nu are voie sa sechestreze niciun bun din imobil, daca nu are dovada ca apartin debitorului.
Asta am si facut am sunat la 2 telefoane din scrisoare si am dat si un mail legat de situatia asta si nimic.Pe cele 2 numere nu raspunde nimeni iar pe mail nu am primit nici un raspuns.Mentionez ca scrisoarea este de la aps-holding o firma care se ocupa cu recuperarea datoriilor, managementul creantelor.
Executare silita
ralucka
Buna seara!soacra mea este amenintata cu executarea silita de catre o banca la care are datorii!!!problema e urmatoarea:adresa ei din buletin este a mamei ... (vezi toată discuția)
Info sechestru
elena_31
Buna seara,si mii de scuze ca intervin si eu cu o intrebare in acest forum,poate exista cineva care poate sa ma lamureasca in vre-un fel.
Locuiesc impreuna cu ... (vezi toată discuția)