avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara!soacra mea este amenintata cu executarea silita de catre o banca la care are datorii!!!problema e urmatoarea:adresa ei din buletin este a mamei ei,cu care locuieste cand vine in tara si ea locuieset de fapt in Germania!!Ce se va intampla cand va veni la mama ei si nu va avea ce sa ia????
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 22:08, 19 Martie 2014
iti poate lua doar bunuri care sunt trecute pe numele tau
Exista posibilitatea ca la cererea creditorului,executorul judecatoresc sa staruie in procedura de executare silita a bunurilor in evidenta debitorului - prezente si viitoare ,pana la concurenta debitului de recuperat
multumesc de raspuns
Executarea silita nu va avea loc asupra mamei ci asupra soacrei.
La adresa mamei primeste aceste notificari, deoarece aceea este adresa pe care soacra a indicat-o bancii.
adica se vor duce dupa ea in Germania???acolo nu are nimic pe numele ei,casa,masina sau alte bunuri notabile!

Alte discuții în legătură

Executare silita alexandra20122 alexandra20122 Buna ziua va rog sa imi dati si la mine un raspun la urmatoarea situatie. soacra mea are un credit la sc nebancara din cauza ca nu am mai avut de serviciu nici ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt imprumut nevoi personale lorena23s lorena23s buna ziua, am primit o somatie de executare sila si nu stiu ce sa fac. acum ceva timp am facut acest credit la banca romaneasca si nu am mai avut cum sa-ll ... (vezi toată discuția)
Executare silita chic35 chic35 Am o SC srl. iar societate a dat in judecata o persoana pentu daune , sc a pierdut procesul iar acum trebuie sa achit daune de judecata in val de 2400 ron ... (vezi toată discuția)