Am un frate mai mic care are datorii la trei banci,a luat creditele si acum nu poate plati el este insurat locuieste la sotie dar creditele figureaza cu adresa din BI nu cu cea in care locuieste acum pentru ca nu a fost luat in spatiu de catre sotia lui.Primim multe scrisori de la banci care ne someaza ca daca nu achitam urgent trebuie sa ne faca executare silita.Mentionez ca adresa care o are acum in buletin este adresa mamei nu unde locuieste el.Ce se poate face? Va multumesc anticipat
Fiecare raspunde pentru propriile datori si nimeni altcineva nu poate fi obligat sa i le plateasca. Pe dumneavoastra nu va intereseaza datoriile fratelui decat daca mama va deceda. Atunci daca vor afla vor executa ce ramane la mostenire - partea fratelui - daca nu a trecut prea multa vreme (sub 3 ani)
Cat timp fratele dvs nu este proprietarul imobilului in discutie , nu trebuie sa va faceti nici o grija ca va veni cineva sa va execute imobilul sau bunurile din el ! Oricum , daca fratele dvs va ajunge sa fie executat , ea se va realiza gradual , incepand cu veniturile ulterior cu proprietatile ( daca are ) . Daca doriti sa nu mai fiti deranjati de acea corespondenta , puteti lua legatura cu creditorii si sa le comunicati noua adresa a fratelui dvs .
Executare
loremona
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: fratele meu a luat un credit in urma cu 3 ani pe o perioada de 5 ani si nu a platit nicio rata. In prezent este plecat din ... (vezi toată discuția)