in ce masura pot contesta un act de vanzare cumparare in contextul in care in momentul cumpararii de catre noi,sot si sotie ,mie nu mi s-a cerut nici macar buletinul si nici nu am fost lasata sa semnez pe vreun exemplar,in act mentionandu-se doar ca L.C legitimat cu kt... ,casatorit cu L.P.
in conditiile in care in luna urmatoare incheierii contractului,sotul a si cerut divortul,suspectez existenta unei intelegeri prealabile intre fostul(deja ) sot si notar.eu puteam sa fiu oricine ,nu mi s-a permis nici macar sa ma legitimez spunand ca nu este nevoie.am vreo sansa sa contest autenticitatea actului?
Buna seara,dna.Adutescu.Acum 15 ani am cumparat o casa cu teren .In actul de V/C titular ( cumparator )sunt trecuta numai eu asta fiind dorinta sotului meu.Ce sa inteleg :ca in ( eventualitatea ) unui divort acest bun nu intra in masa partajabila ??
@silvia p
Buna seara.
Ba da, intra in masa partajabila.
De asemenea si imobilul cumparat de sotul lui @mpalimariu intra in masa partajabila, daca nu a inlocuit alt bun propriu al lui.
Eu am spus ca nu va anula contractul. In rest, e bun comun, desi e doar semnatura lui.