avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala impotriva politiei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala impotriva politiei

Buna ziua,

Azi am avut proces la Judecatoria Campina pentru plangere contraventionala impotriva IPJ Prahova. La primul termen Politia a prezentat o copie a procesului verbal identica cu copia pe care am primit-o si eu.
Ulterior am facut o completare la plangerea mea precizand ca mai multe date nu erau inscrise in procesul verbal, acestea atragand nulitatea lui. Azi Politia a trimis alta copie in care erau inscrise datele omise. Am aratat instantei diferentele dintre copiile proceselor verbale, chiar si cele prezentate de Politie la primul si la al treilea termen. Este un caz tipic de fals in inscrisuri oficiale cu intentia indubitabila de a induce in eroare Instanta de judecata.
Nesimtirea aceasta trebuie taxata si vreau sa formulez plangere penala impotriva celui care a facut acest fals.
Dar nu stiu daca a fost agentul constatator sau subinspectorul care a completat intampinarea catre Judecatorie.
Ce ma sfatuiti?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:45, 3 Iunie 2010
faceti plangere penala in rem,,,,,, sa identifice ei faptuitorul
Inscrieti-va in fals impotriva celui de al doilea inscris si formulati plangere penala pentru fals si uz de fals impotriva politistului vinovat de completarea celui de al doilea proces verbal.
Pana la solutionarea cercetarilor solicitati instantei sa dispuna suspendarea cauzei conf.art.244 pct.2 c.pr.civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia rutiera arad : fals in inscrisuri oficiale. Razvan.T Razvan.T Buna ziua. Am semnat cu buna incredere un proces verbal emis de IPJ Arad. Rubrica mentiunilor pe procesul verbal in original aceasta rubrica este goala. In ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsificata ! dosar penal....? danpascu danpascu Am fost angajat la o societate, unde administratorul societatii mi-a modificat contractul de munca de la 8 ore la 4ore, semnind un act aditional ca ... (vezi toată discuția)
Proces verbal, sanctionare incalcare reguli circulatie predasgeorge predasgeorge Buna ziua.In urma cu 2 saptamani am fost oprit de un echipaj de politie pentru motivul sustinut de ei cum ca as fi depasit viteza legala cu 29 km/h pe ... (vezi toată discuția)