avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... o mica intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

o mica intrebare

Cu ceva timp in urma am cumparat un teren cu o suprafata d 500 metri pentr a-mi construi o casa. La acel moment nu ma interesasem ce P.O.T este in acea zona , pe urma am aflat ca este de 20 %. Casa care vreau sa o construiesc are o amprenta la sol de 130 m2, ceea ce reprezinta undeva in jur de 26% . Acum intrebare: ar putea exista vreo modalitate de a mi se accepta constructia cu toate ca are amprenta mai mare decat e specificat in P.O.T..?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: costelus3 , utilizator 02:51, 3 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata tva la achizitia unei case - ma incadrez la 5% sau la 19%? blue_spirit blue_spirit Buna ziua, Sunt pe cale sa cumpar o casa (este jumatatea unui duplex). Acum la vanzarea finala au aparut discutii cu proprietarul legate de TVA. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)
Tva persoane fizice imobiliare edy2013 edy2013 Am cateva nelamuriri,legate de plata tva ,persoana fizica...; --Daca se fac vanzari repetate ,si terenul este intravilan agricol sau arabil,se aplica ... (vezi toată discuția)