avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... sistarea apei potabile la bloc cu datornici
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

sistarea apei potabile la bloc cu datornici

Va salut ! Am si eu o nelamurire in privinta sistarii apei potabile la un bloc cu 4 etaje ,din cauza a 2 datornici(rau platnici),ce e de facut?Asociatia de locatari care gestioneaza blocul respectiv se cheama INAAP(am inteles ca e o asociatie de locatari in mai multe judete ,eu sunt din Iasi).Ce se poate face pentru a inpiedica asociatia sa intrerupa apa pentru celalti locatari buni platnici?Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Apa oprita jerryku jerryku au voie sa opreasca apa potabila la bloc? in caz de neplata nu i se pune in vedere asociatiei de proprietari ca i se va opri apa rece si nu se ajunge macar la ... (vezi toată discuția)
Apa potabila Mariana_Toma Mariana_Toma Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca o companie de apa sa sisteze furnizarea apei potabile catre consumatori, in conditiile in care fiecare familie din bloc ... (vezi toată discuția)
Apa canal valentina-iosub valentina-iosub Buna ziua, as dori si eu o idee de solutionare a unei probeleme foarte grave. Suntem un grup de locatari de la asociatia 269 din galati care se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)