avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Apa potabila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Apa potabila

Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca o companie de apa sa sisteze furnizarea apei potabile catre consumatori, in conditiile in care fiecare familie din bloc are platite facturile la zi. Motivatia sistarii apei: locatarii in acest moment au contracte individuale cu compania de apa si nu accepta sa incheie un contract comun pe scara. Este acest lucru legal? Daca da, va rog sa- mi spuneti daca exista vreo lege care sa oblige compania de apa sa asigure o anumita cantitate de apa pe zi. Daca da, care este aceasta cantitate minima?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mariana_Toma , utilizator 10:09, 15 Octombrie 2011
Chiar nu are nimeni un raspuns la intrebarea mea?
Nu scrie niceieri ca nu ai voie sa ai contract individual.
Chiar e recomandat sa ai, pentru ca astfel n-ai treaba cu eventuali rau-platnicii din asociatie de proprietari.
Deci decizia este abuziva.
Ultima modificare: Joi, 13 Octombrie 2011
BX, utilizator
Multumesc pentru raspuns! Da, cred si eu ca este un abuz, dar, din pacate fara acest contract comun am ramas fara apa. Nu sunt deloc obligati sa asigure macar un minim de apa pe zi? Este absurd, deoarece la noi in bloc nimeni nu are restante la plata apei consumate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa canal valentina-iosub valentina-iosub Buna ziua, as dori si eu o idee de solutionare a unei probeleme foarte grave. Suntem un grup de locatari de la asociatia 269 din galati care se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, un anumit dezvoltator a construit un ansamblu rezidential ... mihaix1 mihaix1 Buna ziua, Un anumit dezvoltator a construit un ansamblu rezidential si a sapat puturi de alimentare cu apa la fiecare bloc. Sub pretextul ca societatea de ... (vezi toată discuția)
Apa trasa separat- modalitate de aparare impotriva abuzurilor CristianTudose CristianTudose Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Locuiesc in orasul Tg Frumos, jud Iasi.Blocul nostru are o singura scara.Toti locatarii au apa trasa ... (vezi toată discuția)