avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia unui sugar de 2 luni
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia unui sugar de 2 luni

buna ziua!am si eu o problema nu prea ma mai inteleg cu sotul meu si as vrea sa stiu dak el ar putea sa imi ia fata de 2 luni dak s-ar ajunge la divort.tin sa mentionez k eu momentan nu am nici un venit iar soacra cu care stau in casa are niste probleme cu depresiile?are sotul meu posibilitatea sa imi ia fata??va rog raspundeti-mi.va multumesc :((
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2010
mikiank, utilizator
Cel mai recent răspuns: mikiank , utilizator 21:44, 4 Iunie 2010
nu va putea tanand cont de varsta copilului . copii sunt incredintati de regula mamelor si in mod exceptional tatilor.

Nu, avand in vedere varsta minorului nici o sansa sa-l pierdeti.
este discutabil doamnelor avocat, ca nu stiti daca mama intruneste conditiile ca sa-i fie incredintat. poate mamica aceasta le intruneste, poate altele care citesc acest topic, nu le intrunesc si deci sa nu generalizam. depinde de la caz la caz...de exemplu daca mama este schizofrenica si are crize...sugar, nesugar....risca mult sa piarda copilashul.

av.m.vasilescu
va multumesc pt sfaturi.m-am maii linistit putin deoarece imi ere foarte frica.pentru mine aceasta fetita inseamna totul
nu pot decat sa fiu de acord cu colega Avokitten. Incredintarea copilului depinde de situatie si nu se poate generaliza. Chiar saptamana trecuta am obtinut incredintarea copilului spre crestere si educare la tata, demonstrand ca este foarte atasat de tata, bunicii paterni, ca mama nu are venituri si are un caracter... sa zicem discutabil. In plus baietelul are in prezent un an si 4 luni.

Nu zic ca ar fi posibil si acest lucru in cazul doamnei mikiank, insa sa nu zicem niciodata imposibil.

Multa bafta doamna mikiank!

Alte discuții în legătură

Incredintare minor rezultat din concubinaj adiana_20 adiana_20 Buna ziua. Am trait in concubinaj cu un barbat timp de 3 ani si jumatate. De 4 luni ne-am despartit dar in timpul concubinajului a rezultat un copil. In urma ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi ia sugaru de 2 luni daca divortez mikiank mikiank buna ziua!am si eu o problema nu prea ma mai inteleg cu sotul meu si as vrea sa stiu dak el ar putea sa imi ia fata de 2 luni dak s-ar ajunge la divort.tin sa ... (vezi toată discuția)
Incredintare custodie minor dalidaD dalidaD in anul anul 2006 in urma divortului am obtinut custodia copilului atunci in varsta de 9 ani. In momentul de fata ma aflu in imposibilitatea de a intretine ... (vezi toată discuția)