avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract nelegalizat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract nelegalizat

am cumparat acum 20 de ani un ap de la o fosta institutie,nu am mers la notar sa le legalizez nici in ziua de azi....nu platesc impozit nu's in cf nimic ..ce riscuri sunt ...rog detalii
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 18:03, 3 Iunie 2010
Riscurile sunt sa va treziti cu un proces de evacuare atata vreme cat nu aveti un act de proprietate asupra acelui apartament.
Consultati un avocat, cred eu ...de urgenta.
succes.
av.M.Hornea
contractul de vinzare cumparare impreuna cu chitantele prin care a ti achitat pretul imobilului poate fi legalizat de notar.
pot fi evacuat daca am contract de vanzare cump doar ,ca nus legalizate cf si intabulare
Mergeti la avocat cu actele.
E posibil sa nu aveti probleme.
Insa trebuie vazute actele.
Acum 20 de anu nu era nevoie de un act autentic pentru cumpararea apartamentului. Apartamentele din fondul de stat au fost vandute fostilor chiriasi prin acte sub semnatura privata.

Contractul identifica apartamentul cu numar CF? Daca da, e simplu sa-l intabulati pe numele dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Extras carte funciara t0much t0much Am castigat procesul in vederea unui apartament de pe urma defunctei mame prin hotarare judecatoreasca irevocabila in care specifica sa platesc surori mele o ... (vezi toată discuția)
Cadastru pastrat de banca miha006 miha006 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: Am cumparat un apartament cu credit ipotecar de la banca. Cand s-a facut incheierea de intabulare pe numele meu, ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate palmargit palmargit Am divorţat în urmă cu 15 ani,în timpul căsătoriei am cumpărat împreună cu fostul meu soţ un apartament ,dar în contractul de vânzare cumpărare ca ... (vezi toată discuția)