avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu vecinii

va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac in legatura cu vecinii mei care sant foarte recalcitranti.ii tratez cu indiferenta ,nu comunic cu ei ,evit chiar sa ne vedem,darei nu scapa nici o ocazie sa ma vb de rau si sa-mi denigreze familia.am incercat de multe ori sa inchei orice chestiune,dar ei gasesc mereu altceva si altceva.sint foarte rau intentionati genul reclamagii.nu stiu cum sa abordez subiectul din punct de vedere legal,nu-mi doresc decit liniste.astept cu nerabdare sfaturile dv.va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:56, 8 Iunie 2010
daca va calomniaza le puteti face plangere penala, cerandu-le daune si sigur se vor potoli.
A alimenta starea de conflict deja existent ,cu eventuala actiune ,nu se justifica ,
pentru ca ,garantat va spori situatia de disconfort si va amplifica disensiunile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa oprita jerryku jerryku au voie sa opreasca apa potabila la bloc? in caz de neplata nu i se pune in vedere asociatiei de proprietari ca i se va opri apa rece si nu se ajunge macar la ... (vezi toată discuția)
Amnistie sau gratiere colectiva melinaR melinaR buna zioa poate cineva are informatii cu privire la amnistie sau gratieri colective poate sa indura presedintela sau parlamentul si de amarati de detinuti uni ... (vezi toată discuția)
Ce ne facem cu politia romana? Costica33 Costica33 Dragi concetateni forumisti, Incep un subiect nou dedicat problemelor aparute in relatia cu politia romana, probleme a caror rezolvare eu nu o mai gasesc. ... (vezi toată discuția)