avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat nastere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat nastere

Mi-a disparut certificatul de nastere al copilului ,carei institutii trebuie sa ma adresez pentru a face un alt certificat original
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 08:36, 4 Iunie 2010
Duplicat.Il puteti solicita de la Primaria unde a fost inregistrata nasterea
Buna ziua !
Conform legii 119/1996 , actualizata , puteti solicita duplicat al actului de nastere fie direct la oficiul de stare civila al primariei emitente, fie la cel al primariei de domiciliu al dvs. . Prima varianta este mai rapida .
Numai bine !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat de nastere handsu handsu In ce conditii se poate solicita de la Starea civila o copie de pe Certificatul de nastere necesara la preschimbarea Cartii de identitate expirate ? Cum se ... (vezi toată discuția)
Lamuriti-ma va rog: copil nascut in strainatate, certificat de nastere romanesc prin consulat ioana d ioana d"arc am un copil nascut in strainatate,are certificat strain dar am fost si la ambasada romaniei din tara respectiva si iam facut certificat romanesc,acum e in tara ... (vezi toată discuția)
Pierdut certificat nastere si casatorie SchiporRaisa SchiporRaisa Buna! am si eu o intrebare,dar intai sa va explic situatia care e un pik ciudata de altfel..: mamei i-a expirat buletinul..si a mers bineinteles sa-l \" ... (vezi toată discuția)