avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare proprietate forestiera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare proprietate forestiera

buna ziua,sunt interesat pentru recuperarea unui fond forestier ce a apartinut bunicului,dar datorita anumitor legi a fost retrocedat unei Familii Regale,am incercat s fac anumite demersuri si anume cu Ocolul Silvic din zona respectiva,dar m-i s-a spus ca nu e tine de compatibilitatea lor,cat si personalul d la primarie imi par eputin nepregatit.Ca sa fac un istiric putin mai amanuntit,titlul de proprietate este emis pe numele fratelui buniculi,care acum este decedat,terneul figureaza si in arhivele primarii fiind pe rol in numelele bunicului
A-s dori un sfat sa stiu cui autotitati a-s p[urtea sa ma adresez
va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 09:39, 4 Iunie 2010
Buna ziua !
Cred ca cel mai bine va adresati unui avocat cu intreaga documentatie pe care o aveti , pentru ca legislatia specifica este stufoasa , cu proceduri stricte in raport de actele pe care le detineti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren nerecuperat addac addac Buna ziua,bunicii mei au un teren de 10 000 m padure in ilfov,insa primarul nu le da acest teren mentionand ca primarul dinaintea lui a vandut toate ... (vezi toată discuția)
Cadastrare teren forestier - probleme cu primaria stanescu2 stanescu2 Buna seara, In data de 15.12.2017 am primit pe adresa mea de domiciliu din Bucuresti o notificarea prin care mi se aducea la cunostinta faptul ca Primaria ... (vezi toată discuția)
2 p.v. de punere în posesie pe acelaºi amplasament Katri Katri Deţin un proces verbal de punere în posesie din 2005 (semnat de primar, secretar, reprezentantul Ocolului silvic, topograf, reprezentant legal al ... (vezi toată discuția)