avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... intreprinderea individuala poate functiona in Prahova ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

intreprinderea individuala poate functiona in Prahova daca am buletin de Bucuresti?

Buna ziua,

Imi permit sa va adresez inca o intrebare, poate imi veti putea da un raspuns mai clar decat am primit de la avocatul personal. Mi-am facut o Intreprindere Individuala pe Prahova, folosind pentur inregistrare un contract de comodat pe numele personal, desigur. In cazul in care imi voi schimba buletinul pe Bucuresti, Intreprinderea Individuala poate ramane pe Prahova sau trebuie sa refact contractul de comodat si sa o inscriu pe Bucuresti? Mentionez ca nu doresc sa mut activitatea pe Bucuresti, ci doar buletinul personal.

Va multumesc!
Mihai
Cel mai recent răspuns: Mara Ionescu , Consilier juridic 02:00, 5 Iunie 2010
Nu trebuie sa modificati buletinul. Am controlat chiar ieri o doamna din judetul Vrancea (CI pe Vrancea) care avea magazin in judetul Buzau , firma fiind intreprindere individuala si avand sediul la magazin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inteprindere individuala, mutare sediu social invatacel invatacel Buna ziua, Momentan am o inteprindere individuala cu sediul social in judetul prahova, dar vreau sa ii mut sediul in Bucuresti, ce pasi ar trebui sa urmez? ... (vezi toată discuția)
Pfa in alta localitate decat cea de domiciliu marguta24 marguta24 buna! lucrez la un magazin cu decoratiuni interioare si as vrea sa-mi deschid un Pf.Eu sunt dintr-o comuna din Judetul Tulcea .Si as dori sa deschid in Tulcea ... (vezi toată discuția)
Reguli fiscale pt.un cabinet de avocat carmenbn carmenbn 1.Un cabinet individual de avocat are sediul profesional in Ploiesti,la domiciliul avocatului titular,care e inscris in Baroul Prahova.Are cod fiscal si ... (vezi toată discuția)