Momentan am o inteprindere individuala cu sediul social in judetul prahova, dar vreau sa ii mut sediul in Bucuresti, ce pasi ar trebui sa urmez? pe unde trebuie sa umblu pt acte? multumesc frumos.
buna ziua !
va rog, o intrebare punctuala : am o Intr Indiv recenta, cu sediul social in bacau, pe baza unui contract de comodat, infiintata la orc bacau.
Activitatile declarate in actele constitutive, sunt la terti, deci nu la sediul social.
Domiciliul meu, ca reprezentant legal , este in ilfov.
La ce administratie financiara ma inregistrez?
Pot pastra sediul la Bacau, dar fiscaliatea intrepr individuale sa o fac la Administr Financ Ilfov, unde am domiciliul personal ?
va multumesc
Autorizare mediu
catalin2012
Buna ziua. Am infiintat o firma, am toate actele inclusiv RO-ul si contul. Sediul social in bucuresti - s6 si vreau sa deschid un punct de lucru in ilfov si ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.