avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... inteprindere individuala, mutare sediu social
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

inteprindere individuala, mutare sediu social

Buna ziua,

Momentan am o inteprindere individuala cu sediul social in judetul prahova, dar vreau sa ii mut sediul in Bucuresti, ce pasi ar trebui sa urmez? pe unde trebuie sa umblu pt acte? multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: mjion , utilizator 12:53, 21 Iulie 2011
buna ziua,

pentru mutarea sediului va trebui sa va adresati orc unde ati infiintat ii-ul sau sa apelati la ajutorului unui avocat
buna ziua !
va rog, o intrebare punctuala : am o Intr Indiv recenta, cu sediul social in bacau, pe baza unui contract de comodat, infiintata la orc bacau.
Activitatile declarate in actele constitutive, sunt la terti, deci nu la sediul social.
Domiciliul meu, ca reprezentant legal , este in ilfov.
La ce administratie financiara ma inregistrez?
Pot pastra sediul la Bacau, dar fiscaliatea intrepr individuale sa o fac la Administr Financ Ilfov, unde am domiciliul personal ?
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare srl dintr-un judet in alt judet MADALINA ARMEANU MADALINA ARMEANU SRL-ul pe care il detin in judetul Braila este momentan suspendat din Aprilie 2010. Doresc sa reiau activitatea, insa in judetul Bacau (acolo unde m-am ... (vezi toată discuția)
Mutare firma in alt judet iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, am o firma suspendata in Bucuresti pana in 2012 insa as dori sa o reactivez dar sa o si mut in Ilfov.. va rog sa imi spuneti pasii pe care trebuie ... (vezi toată discuția)
Autorizare mediu catalin2012 catalin2012 Buna ziua. Am infiintat o firma, am toate actele inclusiv RO-ul si contul. Sediul social in bucuresti - s6 si vreau sa deschid un punct de lucru in ilfov si ... (vezi toată discuția)