avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mutare firma in alt judet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mutare firma in alt judet

buna ziua,
am o firma suspendata in Bucuresti pana in 2012 insa as dori sa o reactivez dar sa o si mut in Ilfov.. va rog sa imi spuneti pasii pe care trebuie sa ii urmez atat la registrul comertului Bucuresti cat si la administratie pentru reactivare si mutare, mentionez ca am obtinut si regimul derogatoriu...si ce acte trebuie sa contina dosarele...
trebuie sa am mutatia in Ilfov sau doar un contract de inchiriere pentru sediu?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 17:53, 23 Martie 2011
In linii mari, lucrurile stau cam asa:

1. In primul rand, daca firma a fost infiintata inainte de octombrie 2008 (daca imi amintesc eu bine), trebuie sa va asigurati ca denumirea este disponibila si in Ilfov si sa o rezervati.
Daca firma a fost infiintata dupa aceasta data, rezervarea este valabila la nivel national si nu mai este necesara rezervarea !..

2. In al doilea rand, trebuie sa incheiati un contract de inchiriere/ comodat pentru sediu social in jud Ilfov.

3. Faceti Hotarare AGA (sau Decizie asociat unic, dupa caz) si actualizati actul constitutiv.

4. Efectuati demersurile privind obtinerea Certificatului si Adeverintei pentru noul sediu social de la Administratia Financiara Ilfov (verificati unde este arondata localitatea respectiva).

5. Depuneti dosarul la Registrul Comertului Bucuresti (Atentie: dosarul de depune la Registrul Comertului in care firma este luata in evidenta in acest moment !), urmand ca firma sa fie radiata din evidentele acestuia si inregistrata in evidentele Registrului Comertului Ilfov.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare srl dintr-un judet in alt judet MADALINA ARMEANU MADALINA ARMEANU SRL-ul pe care il detin in judetul Braila este momentan suspendat din Aprilie 2010. Doresc sa reiau activitatea, insa in judetul Bacau (acolo unde m-am ... (vezi toată discuția)
Transfer firma dintr-un judet in altul danielacristea49 danielacristea49 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt documentele care trebuie depuse (si unde) in cazul transferurului unei firme dintr-un judet in altul. Cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pfa traducãtor – acordul vecinilor pentru sediul social stabilit în bloc lavinia28 lavinia28 Bună ziua! Am nevoie de o clarificare referitoare la aspectul menţionat în titlu. Vă descriu pe scurt situaţia: Eu sunt PFA cu activităţi de traducere ... (vezi toată discuția)