avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hcg nul?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hcg nul?

buna ziua. se poate emite hotarare de consiliu pentru concesoinare pe un teren proprietate privata a statului daca exista un litigiu pentru servitute cu prmaria pe acest teren? hotararea nu este nula? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:20, 4 Iunie 2010
Daca sentintq privind servitutea nu este definitiva si irevocabila atunci se poate e,ite hotarirea numai ca ea poate fi anulata ulterioe obtinerii sentintei
cine si cum poate cere anularea hotararii? reclamantul sau paratul?
Orice persoana lezata intr-un interes legitim, conform legii 554/2004, cu plangere prealabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren cu servitute inchiriat de primarie vera58 vera58 poate primaria sa inchirieze un teren cu servitute si in litigiu pentru servitute? persoana care a inchiriat terenul este parte in proces, pentru respectarea ... (vezi toată discuția)
Contencios administrstiv. caut avocat cu experienta emilia ionescu emilia ionescu Care este procedura de chemare in contencios administrativ a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii pentru refuzul tacit de cetcetare a dosarului ... (vezi toată discuția)
Reincadrare in munca alexandrescu_cristian alexandrescu_cristian Buna ziua . Pe scurt : am fost destituit dintr-o functie publica , printr-o decizie nelegala in anul 2011 , am contestat aceasta decizie la tribunal , am ... (vezi toată discuția)