avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren cu servitute inchiriat de primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren cu servitute inchiriat de primarie

poate primaria sa inchirieze un teren cu servitute si in litigiu pentru servitute? persoana care a inchiriat terenul este parte in proces, pentru respectarea servitutii iar primaria este parata pentru a se consfintii servitutea prin hotarare judecatoreasca.ce pretentii poate emite persoana care a inchiriat terenul.pe ce perioada poate inchiria primaria un teren proprietatea privata a municipalitatii? se poate revoca un contract de inchiriere?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 11:23, 22 Ianuarie 2010
B-)
Daca terenul este in litigiu nu poate fi inchiriat!
:)
Contractul acela poate fi anulat in instanta pentru anulare daca castigati procesul pentru respectarea servitutii!
~ Conținut șters la cerere ~
daca terenul este in litigiu nu se poate inchiria

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hcg nul? buni2007 buni2007 buna ziua. se poate emite hotarare de consiliu pentru concesoinare pe un teren proprietate privata a statului daca exista un litigiu pentru servitute cu ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de concesiune cu contract de inchiriere DoruTacit DoruTacit Buna ziua! Am participat la o licitatie, organizata de Primaria Gxx, pentru concesionarea unor parcele de teren cu destinatia contructii de case in localitatea ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute totto totto Avem un teren de 500mp cu acces la strada si la un drum de servitute lat de 4m, in spatele terenului aflanduse inca un astfel de teren care are acces la ... (vezi toată discuția)