avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale am nevoie de un contract urgent
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

am nevoie de un contract urgent

Buna seara!
Am o mare rugaminte daca m-ar putea ajuta cineva cu un model de contract,nici macar nu stiu cum sa-l denumesc dar am sa incerc sa va explic de ce am nevoie:Un contract pe care il incheie un hotel cu agentiile de turism, prin care agentia de turism va gasi clienti hotelului contra unui comision,evident.Ceea ce vreau eu este un model de astfel de contract, cat mai bine pus la punct, dar care avantajeaza si protejeaza sa spun asa hotelul.

Va multumesc mult si vi-as fi recunoscatoare pentru ajutor!!!!
Cel mai recent răspuns: alina_cj , utilizator 11:14, 11 Iunie 2010
www.google.com
este vorba despre un contract de prestari servicii....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza confidentialitate andreeababy andreeababy Buna seara, Exista vreo prevedere legala despre clauza de confidentialitate? Am un contract de prestari servicii hoteliere semnat intre hotel si agentie de ... (vezi toată discuția)
Contract comision sau prestari servicii, altul? radujit radujit Buna ziua tuturor, Va supun discutiei si parerilor urmatoarea situatie: am un site web care ofera servicii de rezervari hoteluri online. Noi ca si site ... (vezi toată discuția)
Agentie de turism sau nu ? florin89 florin89 Buna ziua, Am si eu o intrebare: Trebuie sa fii agentie de turism (brevet de licenta, autorizatii de la min. transporturilor, etc) ca sa oferi ... (vezi toată discuția)