avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Clauza confidentialitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Clauza confidentialitate

Buna seara,
Exista vreo prevedere legala despre clauza de confidentialitate? Am un contract de prestari servicii hoteliere semnat intre hotel si agentie de turism, in care nu este stipulata o clauza de confidentialitate si hotelul a transmis factura fara comision catre clientul agentiei fara sa informeze in vreun fel agentia. Acest lucru a atras dupa sine rezilierea contractului dintre client si agentie.

Va multumesc!
O seara buna
Cel mai recent răspuns: andreeababy , utilizator 14:57, 19 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un contract urgent dora10 dora10 Buna seara! Am o mare rugaminte daca m-ar putea ajuta cineva cu un model de contract,nici macar nu stiu cum sa-l denumesc dar am sa incerc sa va explic de ce ... (vezi toată discuția)
Cazare hotel in ue irinadiana irinadiana ce fac in cazul in care primesc o factura de cazare hotel din Austria pe firma?Cum o declar ? (vezi toată discuția)
Reziliere abonament telefon astterx astterx buna seara stiu ca probleme asemanatoare s-au mai dezbatut pe forum, insa nu am intalnit situatia mea: am incheiat acum 5 luni un abonament pe 12luni cu o ... (vezi toată discuția)