avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in munca

Buna seara!
Am citit pe undeva ca facultatea urmata la zi, si finalizata cu diploma de absolvire (nu se specifica diploma de licenta) este considerata vechime in munca.
Va rog sa-mi spuneti daca si scoala postliceala (3ani -zi), finalizata cu diploma de absolvire, este considerata vechime in munca.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:22, 5 Iunie 2010
dIn cate stiu eu,nu..
28lacra a scris:

Buna seara!
Am citit pe undeva ca facultatea urmata la zi, si finalizata cu
diploma de absolvire (nu se specifica diploma de licenta) este considerata vechime in munca.
Va rog sa-mi spuneti daca si scoala postliceala (3ani -zi), finalizata cu diploma de absolvire, este considerata vechime in munca.
Multumesc!

Nici una si nici cealalta nu sunt considerare vechime in munca.
Perioada cat ati urmat cursurile de zi ale unei facultati este considerata stagiu de cotizare asimilat care se ia in calcul la pensie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iunie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua facultatea absolvita la zi se ia in calcul la vechime ... MIA1969 MIA1969 buna ziua facultatea absolvita la zi se ia in calcul la vechime ,daca este efectuata in timpul in care am si lucrat multumesc! (vezi toată discuția)
Vechime oana8989 oana8989 buna ziua,imi puteti spune,va rog,daca scoala postliceala se adauga la vechime?multumesc (vezi toată discuția)
Facultatea se considera vechime? Nico-Lavi Nico-Lavi Buna ziua, sunt inca studenta la zi la UPB si as vrea sa stiu daca pe perioada facultatii am fost angajata dar doar sezonier iar unde m-am angajat mi s-a spus ... (vezi toată discuția)