avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA: depozit lemne de foc - autorizatie necesara?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA: depozit lemne de foc - autorizatie necesara?

Daca deschid o persoana fizica autorizata cu activitatea de comert cu lemne de foc, (lemne care imi sunt aduse de alta societate di Bulgaria), mai este obligatoriu sa imi iau autorizatie si de la Directia Silvica Bucuresti, atat timp cat eu doar vand acele lemne???

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare pentru a comercializa lemn de foc paletat? florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Doresc să achizitionez lemn de foc ambalat in paleți si sa il revând persoanelor fizice. Am scos de la ONRC certificatul constatator, ce alte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! vreau sa deschid un depozit cu lemn de foc!!! onupetrica onupetrica Va rog daca puteti sa ma ajutati! Am o societate comerciala cred ca am si codul CAN pentru comert cu lemn(nu am verificat)la momentul acesta este transporuri ... (vezi toată discuția)
Export busteni nicuaxinia nicuaxinia care sunt acte necesare pentru a putea exporta lemn de foc si busteni? Ce trebuie facut pentru a putea desfasura activitatea de export? Trebuie schimbat ... (vezi toată discuția)