avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PROBLEME MEDICO LEGAL
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PROBLEME MEDICO LEGAL

Buna ziua tuturor . Am si eu o mare mare problema ..... Acum cateva zile un pusti de 18 ani m`a injurat in plina strada pe motiv ca l`am oprit sa o mai bata pe prietena lui . In acel moment i`am dat acestuia cu spray paralizant in fata . Ideea e ca s`a dus la politie in aceeasi zi direct cu CERTIFICAT MEDICO LEGAL PE 12 ZILE . Fapta s`a intamplat in aceeasi zi la ora 16 : 00 iar el a ajuns in aceeasi zi seara la politie cu certificatul eliberat la ora 14 : 00 ceea ce nu avea cum din cauza ca fapta s`a petrecut la ora 16 : 00 . Si culmea culmilor este ca deja pe certificat are 12 zile pentru un banal spray paralizant de la care efectul trece in 2-3 ore . Am aflat anterior ca parintii lui sunt FULL FULL de bani si atunci mi`am dat seama cum au fost toate acestea posibile . Iar problema este ca are cu prelungire pe certificat :((((( . Cum pot iesi din aceasta problema si care sunt urmarile tinand cont ca parintii acestuia nu vor sub nici o forma sa isi retraga plangerea ? :(( Pana unde se poate ajunge si ce este bine sa fac ? Multumesc foarte mult anticipat
puteti proba cu martori ca evenimentul s-a intamplat cu doua ore dupa ce s-a produs evenimentul? fata va depune marturie? :)
Au mai fost si alti martorti ?
Trebuie sa dovediti cu probe(acte,martori,alte probe prevazute si acceptate de lege)faptul ca incidentul a avut loc doua ore mai tarziu si sa va inscrieti in fals impotriva certificatului medico-legal
in contextul social-politic-juridic-jurisprudential din romania, este o greseala mare sa intervii intr-un conflict.
intr-o tara normala, dv. nu ar trebui sa patiti nimic.
in romania, insa, nu m-as mira deloc daca veti primi vreo amenda penala sau chiar o pedeapsa cu suspendare, deci o sanctiune.
invatare de minte pe viitor ...
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iunie 2010
FLORIN RADU, Avocat
luckystar a scris:

in contextul social-politic-juridic-jurisprudential din romania, este o greseala mare sa intervii intr-un conflict.
intr-o tara normala, dv. nu ar trebui sa patiti nimic.
in romania, insa, nu m-as mira deloc daca veti primi vreo amenda penala sau chiar o pedeapsa cu suspendare, deci o sanctiune.
invatare de minte pe viitor ...


Din pacate aveti dreptate...:(
Dar, cred ca si eu as fi intervenit.
Doar as fi strigat la el...
Ma intreb daca ar fi putut sa isi scoata certificat..entru traume psihice...

As avea o intrebare si pt user.Cunosteati pe cineva dintre ei?

Alte discuții în legătură

Problema grava : vatamare corporala + certificat medico legal aranjat reiko_saibot_ultimate reiko_saibot_ultimate Buna Ziua . Am si eu o problema majora si putin mai complicata . Intr`o zi in timp ce ma aflam in mijlocul orasului in care locuiesc in trafic impreuna cu 4 ... (vezi toată discuția)
Contestare certificat medico legal vvaassiillee vvaassiillee Se poate contesta un certificat medico-legal a partii vatamate ca urmare a unei lovituri suferite la cap in timpul unui accident auto?Nu stiu care este ... (vezi toată discuția)
Agresare timp_pierdut timp_pierdut Am fost agresata de o persoana la locul de munca,am avut nevoie de 8 zile de ingrijiri medicale,am facut plangere la politie,am depus certificat medico legal. ... (vezi toată discuția)