avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Domiciliu necunoscut al fostului sot
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Domiciliu necunoscut al fostului sot

Suntem divortati de 2 luni...N-am primit inca sentinta...Chiar atat dureaza?...

Problema mea ar fi alta...
Eu nu cunosc domiciliul sotului meu...Si mereu a evitat sa-mi spuna adresa...Stiu doar ca locuieste cu concubina si copilasul lor de 1 luna...

Aseara, pentru prima data, a dus-o pe fetita cea mare de 5 ani acolo...ca sa faca prezentarile...
Insa, azi dimineata a fost nevoit sa plece la lucru, lasand-o pe fetita acolo cu concubina lui....Mi-a comunica telefonic ca ea n-a vrut sa vina acasa...

In conditiile astea, datoria lui n-are fi fost s-o aduca acasa pe fetita?...sau cel putin sa-mi comunice adresa exacta?....
In plus, nu numai ca nu cunosc adresa, dar nu stiu nimic despre locul unde copilul meu isi petrece timpul atunci cand tatal ei o ia de acasa?

Ce as putea face in sensul asta?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 18:46, 6 Iunie 2010
Si mai mult de doua luni!Solicitatii sa va comunice locatia unde merge fetita!
In caz contrar comunicatii ca nu o va mai lua!Este obligat sa va comunice acest lucru!
Multumesc ptr raspuns!

N-ar trebui sa iau atitudine si vizavi de faptul ca el ia fata de la mine, insa pleaca de langa ea ptr a-si rezolva problemele, lasand-o cu altcineva?

va multumesc!
trebuia sa lamuriti asta in cadrul divortului.trebuie sa-si fi dat domiciliul. Unde ii vine comunicarea hotararii?
Sfatul meu este sa nu-i mai dati copilul pana nu va spune unde locuieste.
Adica sentinta?...El a declarat ca locuieste la sat, la parinti...Acolo si-a dat adresa...
Dar nu e asa...A recunoscut si el, desi evita sa-mi dea adresa exacta...
S-a stabilit de catre instanta de judecata si program de vizitare minor? daca DA, care este acesta? Iar daca fetita se afla la tata in perioada programului de vizitare, atunci nu aveti ce sa faceti...
Daca nu s-a stabit program de vizitare minor, iar fetita a fost incredintata dvs spre crestere si educare, nu aveti nici o obligatie sa lasati fetita cu tatal.

Alte discuții în legătură

Drepturile tatalui asupra copilului dupa divort! OanaBrumar OanaBrumar Buna ziua.Postez acest subiect pt a-mi ajuta un prieten care se confrunta cu o situatie delicata. A divortat de sotie acum ceva ani,fetita lor acum in varsta ... (vezi toată discuția)
Calatorie cu minor in strainatate (parinti divortati) ContSters231389 ContSters231389 Buna seara. Sunt mama unei fetite de 5 ani, divortata anul trecut. Fetita mi-a fost incredintata spre crestere, prin hotarare judecatoreasca definitiva si ... (vezi toată discuția)
Domiciliul necunoscut al fostului sot ADANNA ADANNA Buna ziua, Acu ceva timp, am mai postat un topic cu acelasi titlu si va spuneam ca fostul sot nu vrea sa-mi dea adresa exacta a noului domiciliu unde ... (vezi toată discuția)