avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... domiciliul necunoscut al fostului sot
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

domiciliul necunoscut al fostului sot

Buna ziua,

Acu ceva timp, am mai postat un topic cu acelasi titlu si va spuneam ca fostul sot nu vrea sa-mi dea adresa exacta a noului domiciliu unde locuieste in chirie cu concubina si copilasul lor nou nascut...

Azi a luat-o din nou pe fetita cea mare la el si, la cererea mea, mi-a dat pana la urma o adresa....Dar ea nu exista....

Ce pot face?...
Nici nu vreau sa-i stric fetitei saptamana, ptr ca de abia a asteptat sa plece la taticul ei... nici nu imi doresc sa isc alte discutii..dar nici nu mi se pare in regula sa ma minta si sa nu stiu unde locuieste copilul meu o saptamana...

Ma intreb de ce minte? Ce ar avea de pierdut daca mi-ar da adresa corecta?

va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:03, 11 Iulie 2010
Este responsabilitatea lui in saptamana respectiva, dar... pentru linistea dvs. fetita cea mare.. asa cu spuneti.. care a fost luata din nou la domiciliul sau, cred ca este suficient de mare sa va explice ce conditii are cand merge la tata. Daca este OK si se simte bine, daca el vine o ia si tot el o aduce , este OK.
Dupa cum spuneti dvs fetitei ii place sa mearga acolo, iar tatal ei, o iubeste. Daca actuala sotie a tatalui ei nu s-ar purta frumos, fetita ar simti si nu ar mai dori sa mearga acolo.
Ultima modificare: Duminică, 11 Iulie 2010
ContSters122901, utilizator
Daca aveti numele si datele de stare civila ale concubinei sau daca fostul sot are domiciliul legal la concubina,cu datele de stare civila ale acestuia,este bine sa formulati o cerere la Directia de Evidenta Informatizata a Persoanei,soliocitand sa vi se faca cunoscut domiciliul legal al acestora pentru ca nu cunoasteti unde va este dus copilul pe care il aveti incredintat prin hotarare judecatoreasca(pe care o depuneti in copie legalizata atasata la cerere).
Ultima modificare: Duminică, 11 Iulie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon de familie joanablack joanablack Buna seara , am depus plingere penala la sectia de politie din cartier impotriva fostului sot pentru abandon de familie ( pensie alimentara ) in luna ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizitare minor 2012_taby 2012_taby Salut , Ma numesc C>D.O si sunt tatal unei fetite minunate,A.M. ,ce anul acesta implineste 6 ani-in luna martie .In urma divortului (cerut de fosta ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentară și stabilirea domiciliului minorului din concubinaj. ce se poate face când acțiunea este plină de minciuni spuse de mama? ContSters436518 ContSters436518 Am o fetita de 4 ani si acum fosta concubina ma dat in judecata pentru pensia alimentara si stabilirea domiciliului fetiței..in astia 4 ani fosta concubina nu ... (vezi toată discuția)