avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale stampila cu adte vechi.pot s-o distrug?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

stampila cu adte vechi.pot s-o distrug?

Am stampile cu vechile date ale firmei, de care nu mai am nevoie.
Pot sa le distrug singura si sa fac un proces-verbal de distrugere? Trebuie sa le dau cuiva?
Va multumesc foarte mult pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: maiam , utilizator 06:44, 11 Mai 2007
inteleg ca este pe inventar daca nu stii ce sa faci cu ea.......pai ori o depozitezi undeva ori o distrugi si faci un proces/verbal de scoatere din functiune.....dar astea nu sunt cumva consumabile? daca dai cu ea de pamant si se sparge? nu cred ca are asa o valoare incat sa conteze....contabil vorbind
~ Conținut șters la cerere ~
fass comisie.............
cel mult responsabili de la dep administrativ.
cat despre proces verbal da eu cred ca trebuie.
Stampila nu figureaza prin acte normative. Decat s-o "uitati" pe undeva mai bine o distrugeti. Banuiesc ca folositi stampila noua si nu v-a tras nimeni de maneca pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare tarzie in contabilitate ContSters122621 ContSters122621 Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta:in urma cu 6 ani am scos dintr-o statie electrica niste condensatori care contineau un ulei periculos (PCB) si care ... (vezi toată discuția)
Amortizare laptop cristian_conea cristian_conea Ca titular al unei Intrepr.Individ. am achizitionat un laptop in sept.2010 (mijloc fix). Am intocmit fisa mijlocului fix in care am precizat durata de ... (vezi toată discuția)
Cum se caseaza obiecte de inventar cmi Amitrica Amitrica Buna ziua, Ma intereseaza cum procedez ca sa casez obiecte de inventar din cadrul unui cabinet de medicina de familie (imprimanta, monitor etc) (vezi toată discuția)