avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... La intoarcere din CIC firma nu mai functioneaza / somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

La intoarcere din CIC firma nu mai functioneaza / somaj

daca poate cineva sa ma ajute si pe mine cu informatii privind:pe 13 in aceasta luna trebuie sa incep munca dupa acei 2 ani de cic,iar firma nu mai exista,ce trebuie sa fac ca sa intru in somaj ?,contabila firmei unde am lucrat spune ca nu ma poate baga in somaj,este adevarat ? ma trimite acasa fara somaj? multumesc anticipat tuturor:sorry:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:55, 6 Iunie 2010
1. Ce inseamna ca firma nu mai exista? A fost radiata de la Registrul Comertului, a falimentat sau ce?
2. Contabila ar trebui sa stie ca trebuie sa va faca concedierea cu art.65 din Codul muncii, articol care va permite se beneficiati de indemnizatie de somaj.
3. Daca nu gasiti intelegere apelati la ITM care va poate ajuta sa rezolvati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate lua somaj dupa cic? florin96 florin96 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Dupa Concediu de ingrijire copil se poate intra in somaj in caz ca societatea la care ai lucrat a dat ... (vezi toată discuția)
Somaj (angajatorul a radiat firma) kamytza01 kamytza01 buna ziua, va rog din suflet sa imi spuneti cum pot intra in somaj, in conditiile in care firma unde am lucrat a fost radiata anul trecut. eu am stat acasa ... (vezi toată discuția)
Contract de munca suspendat si incheiat in acelasi an costea paclisan costea paclisan in iulie 2006 am ramas in concediu de ingrijire copil am primit indemnizatie 2 ani iar in 2008 am descoperit la itm ca firma la care am lucrat a fost radiata ... (vezi toată discuția)