avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... director executiv...URGENT!!!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

director executiv...URGENT!!!

Buna ziua,
Va prezint urmatoarea situatie: o persoana este director executiv la un SRL care are ca obiect de activitate distribuirea de dispozitive medicale(comert). Mentionez ca persoana in cauza nu are facultate(nici in curs) ci doar scoala postliceala sanitara si este de asemenea administrtorul acestei firme.
As dori sa stiu daca are voie sa fie director executiv in conditiile in care nu are facultate si daca se poate sa imi faceti trimitere la lege.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Daniela SANDU , Avocat 16:17, 7 Iunie 2010
La societatile private se poate si asa, studiile superioare pentru functii de conducere sunt de preferat, sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
Verificati COR (codul ocupatiilor din Romania)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia de manager proiect informatic cris2279 cris2279 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca functia \"manager proiect informatic\"-cod COR 213906, este o functie de conducere. Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Inregistrare cim AndreiTimi AndreiTimi Buna seara, Am si eu o intrebare. Daca firma este cu capital privat pot inregistra la ITM un contract de munca pentru un angajat cu codul COR 213904 ... (vezi toată discuția)
Functii de conducere societate comerciala Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, am o rugaminte,daca ma puteti ajuta: as vrea sa stiu cam ce functie as putea ocupa in cadrul unei societati comerciale,( in prezent sunt doar ... (vezi toată discuția)