avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FUNCTII DE CONDUCERE SOCIETATE COMERCIALA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FUNCTII DE CONDUCERE SOCIETATE COMERCIALA

Buna ziua, am o rugaminte,daca ma puteti ajuta: as vrea sa stiu cam ce functie as putea ocupa in cadrul unei societati comerciale,( in prezent sunt doar asistent manager cu salar brut 804 lei) si as vrea sa ma trec ca si director cu salar de studii superioare/1340 lei, (o functie de conducere pe studii superioare ma intereseaza), dar sunt absolventa a Facultatii de Stiinte Economice si Administrative,in domeniul Stiinte Administrative,diploma de master Managementul institutiilor publice,curs de operator calculator+curs contabil si curs expert in securitate si sanatate in munca. Ce fel de director ma pot incadra caci nu gasesc....Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 1 Februarie 2013
Buna ziua. La societatea unde lucrez directorul nu are nici 8 clase si are salariul de 2000 lei. Directorul adjunct este pensionar si nici el nu are studii. Stiu ca in ziua de azi ca sa fii administrator de firma, director....nu ai nevoie de studii.
Buna.De exemplu,ce am gasit eu este ca directorul economic trebuie sa aiba studii superioare economice,apoi directorul tehnic...studii sup.tehnice...etc.Deci eu cred ca ar trebui sa aiba studii superioare un director.Cand am fost de ex la Ajofm am vrut sa ii facem angajare unei pers. ca si Director comercial si ni s-a spus ca ii trebuie studii economice si nu Facultatea de Drept ce o avea persoana respectiva.Deci,nu mai inteleg nimic....
Pentru director economic trebuie studii superioare economice ...
Ok,dar pentru celelalt functii de directori? Director comercial,de vanzari,marketing etc...Sau spuneti-mi ce post as putea sa ocup cu studiile mele de Administratie publica intr-o societate comerciala.Ma poate ajuta cineva?
Pentru studii o infomatie utila gasiti in C.O.R. ... puteti ocupa un post de sef de birou administrativ, in domeniul resurselor umane puteti ocupa o functie etc ...

Alte discuții în legătură

Drept de a tine contabilitatea ioana_dobria ioana_dobria Sunt administrator de SRL,am studii superioare: Facultatea de științe economice, Contabilitate informatică de gestiune, pot să îmi fac ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de licenta? Camelia Popa Camelia Popa Buna ziua ! Ma aflu in urmatoarea situatie: am absolvit in 2008 facultatea de stiinte economice la Spiru Haret (la distanta) cu LICENTA (economist). Am ocupat ... (vezi toată discuția)
Contabil cu drept de semnătură ContSters452147 ContSters452147 Salutare! Un prieten care deține o firmă mi-a cerut ajutorul și nu știu cum să îi răspund. Dacă acesta nu are facultate și urmează un curs de ... (vezi toată discuția)