avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Invitatie pentru un cetatean strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Invitatie pentru un cetatean strain

De ce acte am nevoie pentru a trimite invitatie prietenului meu in Liban?Si daca este posibil sa ne casatorim in Romania?In caz dupa casatorie el poate sa calatoreasca in Europa fara viza?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 08:15, 7 Iunie 2010
Buna ziua !
Va puteti casatori in Romania , insa nu poate calatori fara viza decat dupa ce obtine cetatenia .
Gasiti aici informatii:

[ link extern ]
Puteti studia si site-ul Oficiului roman pt imigrari: www.ori.mai.gov.ro
- Declaratie notarilala de luare in spatiu in care trebuie mentionate relatiile cu invitatul, de ce vine etc.... si asumarea raspuderii de suportare a cheltuielilor de intretinere si de returnare dacanu pleaca;
- copie dupa actul de proprietate al locuintei in care va fi cazat
- extras de cont cu mijloacele de intretinere (30-50 E/zi),
- copie pasaport invitat libanez,
- 4 poze tip pasaport
- copie carte identitate a celui care invita. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere viza de scurta sedere pentru cetatean irakian keana keana Ma puteti ajuta cu un raspuns concret referitor la actele necesare si conditiile care trebuie indeplinite pentru ca un cetatean irakian sa obtina viza de ... (vezi toată discuția)
Viza cetatean egiptean Madalina_mihaela Madalina_mihaela Buna ziua! As dori sa stiu cum poate sa ma viziteze si ce acte sunt necesare pentru viza unui cetatean egiptean cu resedinta in Arabia Saudita.Se poate face ... (vezi toată discuția)
Invitatie pt un cetatean marocan delphyna delphyna Buna , am intrebat la Centrul pt imigrari despre ce si cum trebuie sa fac daca vreau ca prietenul meu, cetatean marocan, sa poata veni in tara si mi s-a spus ... (vezi toată discuția)