avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de prima inmatriculare 2010
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de prima inmatriculare 2010

Cum as putea sa nu platesc sau sa aman plata taxei de prima inmatriculare, avand in vedere valorea exagerata a ei ( aproximativ 10 % din valoarea unui autoturism nou fabricatie autohtona) ?
Se pare ca de anul viitor aceasta taxa va fi inlocuita cu un impozit anual, in mod sigur mai mic decat nivelul taxei din 2010.
Va multumesc.
Buna ,dati in judecata Prefectura-Serv Inmatric Auto al judetului sa va inmatriculeze autoturismul fara plata taxei si daca nu se face recurs,atunci castigati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa mare de inmatriculare a unui autovehicul. posibilitati??? orby orby Buna ziua. Este vorba despre un autoturism, la care taxa de prima inmatriculare conform calculatoarelor aflate pe internet este cca. 13.000 euro fata de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto maneas maneas buna seara!daca am platit taxa de poluare ptr a inscrie masina,o mai pot recupera cumva?si daca da,cum?va multumesc (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)