avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... program postdoctoral
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

program postdoctoral

Buna ziua. In cazul unui program postdoctoral cistigat de un salariat , este obligatoriu sa fie suspendat contractul de munca la unitatea de stat pe durata derularii contractului de finantare ? care este temeiul legal ? Rosca . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Elena Rosca , Consultant resurse umane 08:47, 12 August 2010
intre timp am gasit un temei legal de suspendare. daca mai este cineva interesat ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract individual de munca dan0007 dan0007 Buna ziua, In cadrul institutiei in care lucrez am aplicat pentru o bursa postdoctorala printr-un proiect POSDRU. Conditia pentru a beneficia de avantajele ... (vezi toată discuția)
Postdoctorat andyc25 andyc25 Buna ziua, In prezent sunt in concediu de ingrijire copil si m-ar interesa inscrierea la Scoala PostDoctorala. In acest caz, datorita incasarii bursei ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata-personal didactic auxiliar quantik quantik Am castigat o bursa postdoctorala cu durata de 2 ani. As dori sa stiu (temeiul legal) daca este posibil sa solicit concediu fara plata sau suspendarea ... (vezi toată discuția)