avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cerere in anulare OUG 119/2007
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cerere in anulare OUG 119/2007

Se admite cererea in anulare a unei ordonate civile pronuntata in baza OUG 119/2007 pe motiv de necompetenta? Procesul s-a judecat la sediul creditorului si s-a emis ordonanta la primul termen. Eu, in calitate de debitor, pot cere anularea si trimiterea dosarului la instanta unde eu, debitor , am sediul?
Si inca o intrebare: la cerere trebuie sa anexez si ordonanta in copie?
O taxez cu 19,5 lei .Corect?

Multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: manuelle , utilizator 14:00, 8 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Am fost citati insa nu am depus intampinare fiind siguri ca instanta isi va declina din oficiu competenta. Nu pot invoca art. 159 alin 3?
Nu e motiv de ordine publica pentru ca partile pot conveni asupra competentei teritoriale? In contractul semnat cu reclamanta am desemnat instanta de la Falticeni copetenta? Nu are nici o valoare juridica acest articol din contract?

Alte discuții în legătură

Recurs iuliamariana iuliamariana Ce parere aveti, este admisibil recurs pentru Ordonanţă de plată(OUG 119/2007) daca in OUG 119/2007 Art. 13. (1) Impotriva ordonantei de plata debitorul ... (vezi toată discuția)
Litigii achizitii publice CONTENCIOS CONTENCIOS ma confrunt cu urmatoarea problema:avem pe rolul unei judecatorii un litigiu pe procedura somatiei de plata. in cazul nostru inscrisul insusit de parti este o ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere pe oug.119/2007 Lenush_71 Lenush_71 Buna ziua! Am un srl, si am prestat servicii la o Societate Agricola (deci nu este srl, ) am incheiat ,,contract de prestari servicii\" semnat si ... (vezi toată discuția)