avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperarea cartii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperarea cartii de munca

Buna ziua,
Am parasit Romania la inceputul anului 1990 fara a-mi recupera cartea de munca.
Acum...dupa 20 de ani doresc sa stiu unde se afla aceasta carte de munca.In momentul plecarii mele in strainatate am lucrat la INTREPRINDEREA DE PRESTARI
INDUSTRIALE SI PRESTARI SERVICII A JUDETULUI ILFOV...care apartinea direct
de primaria capitalei.Dupa ultimele mele informatii care dateaza din 2006-2007,arhiva cartilor de munca se gasea la fosta fabrica CHIMICA VICTORIA,situata pe Soseaua Buc-Pitesti.
In momentul de fata nu stiu unde se afla cartea mea de munca,motiv pentru care am apelat la amabilitatea d-vs pentru a ma indruma ce cale trebuie urmata ...inainte de a veni in Romania...sa fiu documentat pentru a nu cauta in necunoscut.
Va multumesc anticipat si va doresc o zi minunata
Cu stima si respect....Viorel Anghelescu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 7 Iunie 2010
Incercati la sediul Chimica Victoria, daca acolo stiti ca era ultima data.
Daca nu o mai gasiti acolo poate aflati unde a fost mutata arhiva.
~ Conținut șters la cerere ~
ITM-ul nu are nicio legatura cu fostele unitati de stat .... asa ca degeaba va duceti la ITM ca nu rezolvati nimic ...trebuie sa mergeti sa vedeti cine a preluat arhiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata eliberarii adeverintei de vechime tina&dcn tina&dcn As dori sa stiu si eu cat dureaza eliberarea unei adeverinte de vechime pt. ca astept deja de 4 luni aceasta adeverinta de la ultimul loc de munca... Deja ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca de la o societate radiata (am doar o copie) uidumac iulia uidumac iulia Buna ziua! Cum poate proceda in urmatoarea situatie o persoana, care sunt etapele? Am lucrat 8 ani de zile la o firma din Buc care a fost radiata in 2009..nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog să mă ajutați. caut arhivele de la firma ... Angelica 24 Angelica 24 Bună ziua, va rog să mă ajutați. Caut arhivele de la firma Modconf radiata in 2013. Am sunat la arhivele naționale, registrul comerțului și la firma de ... (vezi toată discuția)