avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune civila revendicare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune civila revendicare

Sentinta civilă definitiva si irevocabila prin care instanta hotaraste ca paratii sa lase reclamantei in deplina proprietate si linistita posesie o suprafata de teren, constituie titlu de proprietate ? Mentionez ca reclamanta nu a detinut act autentic de proprietate ci doar un inscris sub semnatura privata.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:28, 7 Iunie 2010
Sentinta judecatoreasca reprezinta actul de proprietate, odata ce a devenit definitiva si irevocabila, mai ales daca in cuprinsul ei se delimiteaza clar imobilul (suprafata, vecinatati, amplasament). In baza acestei sentinte se va efectua cadastrul si intabularea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamant castigator,ce fac cu intabularea paratului dmd75 dmd75 In anii 2000 am obtinut reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui imobil.in 2005 o alta persoana a fost improprietarita cu acelasi imobil aceasta a ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca s+ proces verbal de punere in posesie=0 dmdc dmdc Din anul 1999 am o hotarare definitiva si irevocabila conform careia reclamantul,,lasa in proprietate si linistita posesie suprafata de ...x ha plantate cu ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila si definitiva =0 dmdc dmdc Din anul 1999 am o hotarare definitiva si irevocabila conform careia paratul (o societate comerciala si consiliul local)este obligat sa lase ... (vezi toată discuția)