avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reclamant castigator,ce fac cu intabularea paratului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reclamant castigator,ce fac cu intabularea paratului

In anii 2000 am obtinut reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui imobil.in 2005 o alta persoana a fost improprietarita cu acelasi imobil aceasta a vandut unui tert.Tertul a intabulat dreptul de proprietate.Anul acesta eu am redobandit dreptul de proprietate asupra imobilului in cauza,in cauza unui proces in revendicare indreptat impotriva tertului respectiv.Decizia def si irev respinge deci recursul partii adverse si ramane valabila sentinta din prima instanta care ,, Obliga parata sa lase in deplina proprietate si linistita posesie reclamantului suprafata de ,,
Cum procedez in continuare in conditiile in care exista,facuta de catre parat acea intabulare impotriva careia eu nu am actionat in nici un fel.
Cel mai recent răspuns: Paula Tudor , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 09:03, 17 Iulie 2013
Va inscrieti dreptul de proprietate in cartea funciara in baza sentintei. Depuneti cerere la OCPI.
Cu copie legalizata dupa sentinta civila (obligatoriu sa aiba mentiunea ca a ramas definitiva si irevocabila), cu certificat fiscal, cu o copie dupa BI/CI, cu o eventuala adeverinta de rol va adresati OCPI in vederea inscrierii dreptului de proprietate in favoarea dvs. Cererea o obtineti de acolo si tot acolo platiti si tariful aferent operatiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare loricica79 loricica79 cat costa o intabulare la un ap de 2cam ....38 mp (vezi toată discuția)
Nu stiu ce sa fac ! intabulare ? -cadastru,unde sa merg ? mai imi ttrebuie cadastru pe numele meu dorudoru dorudoru Am o hotarare judecatoresca ( Definitiva si irevocabila ) Care tine loc de :Act vinzare-cumparare. Pe o casa din Com.Vasilati jud. Calarasi. Am cumparat casa ... (vezi toată discuția)
Mostenire somy somy buna.detin o cota aparte dintr/o mostenire.ce trebuie sa fac pentru a o intabula pe numele meu. (vezi toată discuția)