In anii 2000 am obtinut reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui imobil.in 2005 o alta persoana a fost improprietarita cu acelasi imobil aceasta a vandut unui tert.Tertul a intabulat dreptul de proprietate.Anul acesta eu am redobandit dreptul de proprietate asupra imobilului in cauza,in cauza unui proces in revendicare indreptat impotriva tertului respectiv.Decizia def si irev respinge deci recursul partii adverse si ramane valabila sentinta din prima instanta care ,, Obliga parata sa lase in deplina proprietate si linistita posesie reclamantului suprafata de ,,
Cum procedez in continuare in conditiile in care exista,facuta de catre parat acea intabulare impotriva careia eu nu am actionat in nici un fel.
Cu copie legalizata dupa sentinta civila (obligatoriu sa aiba mentiunea ca a ramas definitiva si irevocabila), cu certificat fiscal, cu o copie dupa BI/CI, cu o eventuala adeverinta de rol va adresati OCPI in vederea inscrierii dreptului de proprietate in favoarea dvs. Cererea o obtineti de acolo si tot acolo platiti si tariful aferent operatiunii.