avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare

cat costa o intabulare la un ap de 2cam ....38 mp
Cel mai recent răspuns: Paula Tudor , Consilier juridic 12:21, 3 Iunie 2010
am hotare jud def si irev cum procedez sa fac intabularea
Aveti nevoie si de cadastru.
Mergeti la un birou specializat si va spun ei costurile exacte pt ambele ( cadastru+intabulare).
am cadstru trebuie sa fac intabularea
Tot la un birou de cadastru trebuie sa mergeti, pt ca ei au delegati la OCPI si ei va pot face intabularea.
Daca aveti documentatia cadastrala deja intocmita, puteti sa va adresati personal Oficiului de Cadastru su Publicitate Imobiliara. depuneti o cerere insotita de copia legalizata dupa sentinta civila (atentie: cu mentiune de definitiva si irevocabila!!!), certificat fiscal, copie BI/CI proprietar, documentatie cadastrala si 60 de lei in buzunar pentru achitarea tarifului de intabulare (tariful se achita la OCPI).
Succes!;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu ce sa fac ! intabulare ? -cadastru,unde sa merg ? mai imi ttrebuie cadastru pe numele meu dorudoru dorudoru Am o hotarare judecatoresca ( Definitiva si irevocabila ) Care tine loc de :Act vinzare-cumparare. Pe o casa din Com.Vasilati jud. Calarasi. Am cumparat casa ... (vezi toată discuția)
Intabulare ceangau vasile ceangau vasile costa o intabulare pentru o casa la tara cu 2 camere???si unde trebuie sa ma adresez?? (vezi toată discuția)
Decizia civila valoreaza titlu de proprietate? dmdc dmdc in 1999 printr-o decizie a Tribunalului,def si irev,ni s-a reconstituit dreptul de propr. asupra unui teren.Acea decizie nu este motivata,,sa lase in propr ... (vezi toată discuția)