avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... gravidele si drepturile acestora
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

gravidele si drepturile acestora

Sunt insarcinata in luna a-5 si am 8 luni de munca la o societate comerciala <cu carte de munca> care a dat faliment si a inchis punctul ce lucru.In acesta cauza mai beneficiez de somaj si de ajutorul penru cresterea copilului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 7 Iunie 2010
In acest caz, trebuie sa va emita o decizie de incetare a c.i.m. in baza art.65 alin.1 C.mun.

Beneficiati de somaj numai daca indepliniti conditiile prevazute de lege : stagiu minim de cotizare de 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei depunerii cererii si c.i.m. sa inceteze din motive neimputabile salariatului.

Perioada cat beneficiati de somaj intra in calculul celor 12 luni luate in considerare pentru acordarea indemnizatiei pentru CIC:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj daca am fost in concediu de ingrijirea copilului ursansorin ursansorin Buna ziua as dori sa stiu daca pot beneficia de ajutor de somaj daca am stat 3 ani in concediu de ingrijirea copilului. Precizez ca firma la care am lucrat a ... (vezi toată discuția)
Preaviz tatianab70 tatianab70 buna ziua!poate imi da si mie cineva un raspuns sunt in preaviz de astazi de 30 zile calendaristice si contractul mi se va incheia cu artic.65 alin.1si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru angajat cu contract de munca pe perioada determinata prest prest Buna ziua. Un angajat care a avut contract de munca pe o perioada determinata de 1an,poate beneficia de somaj? Multumesc. (vezi toată discuția)