avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare temporara a situatiei minorilor dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare temporara a situatiei minorilor dupa divort

Dupa divortul pronuntat in urma cu cateva luni si in urma caruia copiii au fost incredintati sotiei, obligatia mea fiind plata unei pensii de intretinere, sotia doreste sa plece in strainatate sa lucreze, lasand copiii in grija mea. Ce act ar trebui sa intocmesc care sa prevada obligatiile mele si ale ei pe durata plecarii? Va multumesc, Dan
Cel mai recent răspuns: DANCAPITAN65 , utilizator 07:49, 8 Iunie 2010
Daca nu isi va indeplini indatoririle de mama, in sensul ca nu va va trimite bani pt intretinerea lor, atunci puteti solicita reincredintarea minorilor si stabilirea pensiei de intretinere in sarcina doamnei.
buna seara
solicitati instantei o reincredintare avind in vedere exact situatia schimbata a minorilor ca sa fiti sigur ca veti primi si bani pentru intretinerea lor de la mama pentru ca in situatia de fata este o intelegere facut intre dvs nu si o obligatie
av daniela
Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa parasesc tara dupa divort fara copil? ContSters222304 ContSters222304 buna tuturor.de curand m-am despartit de sotul meu si urmeaza un divort.fetita noastra o sa ramana la mine asa ne-am inteles amandoi.eu primavara am contract ... (vezi toată discuția)
Abandon familiar Nadia77 Nadia77 Sunt divortata de fostul sot din data de 05 08 2010,avand un copil minor in varsta de 9 ani spre crestere si educare, iar acesta prin hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Mama plecata in strainatate, incredintare minor sarkan sarkan Buna ziua Mama fiului meu are custodie totala din an 2011 , de curand a plecat in germania cu actualu ei iubit ,problema sta astfel io nu am fost anuntat ... (vezi toată discuția)