avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permisul de conducere pierdut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permisul de conducere pierdut

am pierdut permisul de conducere care sunt pasii care trebuiesc de facut pentru a face un nou permis si cam care ar fi costurile
multumesc
Cel mai recent răspuns: costicamacovei , utilizator 07:28, 27 Iulie 2010
sa mergeti la politie si sa-l declarati pierdut
buna seara
daca asa este decaratil pierdut si apoi mergeti si la politie pentru a face demrsuri pentru obtinerea unui nou permis,
buna dimineata
ma aflu in strainatate si ca sa vin acasa tre sa platesc sofer ce trebuie sa fac pot sa merg aici la politie si sa-mi dea o dovada de circulatie sa pot trece vama???
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am pierdut permisul de conducere în străinătate ce ar trebuie sa fac? Narcisa elena Narcisa elena Mi-am pierdut permisul de conducere în străinătate ce ar trebuie sa fac ca sa nu ma întorc în țară ? (vezi toată discuția)
Permis auto suspendat pe o perioada de 1 an de zile. radaghin radaghin Care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa-i faca o persoana dupa ce a avut permisul de conducere suspendat pe o perioada de 1 an de zile. Mai exact luna ... (vezi toată discuția)
Pot circula pana imi vine sentinta prin posta? remus05 remus05 Pe data de 26 am prima infatisare in care am contestat un pv cu retinerea permisului pe 90 zile pentru un radar. In caz ca am sa pierd, pot circula pana imi ... (vezi toată discuția)