Care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa-i faca o persoana dupa ce a avut permisul de conducere suspendat pe o perioada de 1 an de zile.
Mai exact luna viitoare i-mi expira suspendarea si as vrea sa stiu cum pot sa-mi recapat permisul de conducere si unde ar trebui sa merg prima data.
Multumesc .
Introduceti dupa implinirea termenului de un an de la ramanerea defintiva a hotararii dosarul pentru a obtine un nou permis de conducere la politia rutiera de care apartineti
Pai sa inteleg ca dupa ce mi-a expirat suspendarea nu trebuie decat sa ma inscriu la scoala de soferi ca la inceput si sa fac scoala inca odata sa sustin examenul de conducere si sa-l trec ...;) si cam asta ar fi procedura.
Adica nu trebuie hartii de pe la politie sau sa depun vreo cerere undeva sau vreo hartie de la judecatorie sau stiu eu ...
Defapt ma interesa care este procedura in continuare si ce ar trebui sa fac mai exact ...pas cu pas...nu vreau sa fiu ...inteles gresit dar este prima data cand sunt intr-o astfel de situatie si as vrea sa stiu cu exactitate care sunt pasi de urmat.
Cu respect deosebit.
Sa aveti pentru orice eventualitate la dvs o copie legalizata de pe hotararea definitiva de condamnare pentru a se vedea data ramanerii definitve a acesteia
Daca ai fost gasit vinovat si ai primit o pedeapsa cu suspendare,permisul nu este suspendat,in urma hot. judecatoresti acesta a fost anulat.Daca nu ai primit acasa o instintare de la politie cum ca permisul este anulat,trebuie sa mergi la ei cu hotararea judecatoreasca,in original,pe care sa fie specificat de cand a ramas definitiva si cu buletinu,pentru anularea permisului.Scoala trebuie sa o faci toata ,ca prima data,inclusiv orele de condus (pana anul trecut nu trebuiau).La dosar iti trebuie avizul medical,testul pshiologic,dovada urmarii unui curs de legislatie,fisa de scolarizare,un chestionar absolvit cu scoala,chitantele pentru permis si examinare,copie dupa sentinta si instintarea de anulare a permisului.Bafta.
Alte discuții în legătură
Permis anulat
claudiu1981
mi sa anulat permisul pt. alcool la volan si am avut 4 luni inchisoare cu suspendare si 2 ani de reabilitare,pe 28 septembrie 2009 a ramas definitiv. As vrea ... (vezi toată discuția)