avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis conducere anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis conducere anulat

Mai am 3 luni pana fac 1 an de la ramanerea deciziei judecatoresti definitiva si pot sa dau dinou de carnet dar nu stiu tre sa dau ambele probe si teoretic si practic, exact cum am facut prima oara cand am avut permis tre sa fac scoala dinou sa dau aceasi banii?
Da, din pacate va trebui sa intocmiti un nou dosar, sa mergeti sa va programati si sa sustineti cele doua probe.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 August 2010
Andra Denise Dinca, Avocat
marianbrunetel a scris:

...tre sa fac scoala dinou sa dau aceasi banii?

Nu trebuie sa dai aceasi bani,trebuie sa platesti cursul de legislatie,pshiologicul,analizele medicale si taxele de permis si examinare.Orele de condus nu mai sunt obligatorii deci nu trebuie platite.Bafta.

Te rog sa-mi spui daca ai primit hot. acasa si ceva instintare de la politie cum ca permisul este anulat?ms.Am avut si eu proces in luna ianuarie 2010 care s-a terminat la prima infatisare dar de atunci nu am primit nici hot. nici instintare de la politie in legatura cu permisul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 August 2010
rares85, utilizator
nu nu am primit dar nu conteaza ai 1 an de la ramanerea hotarari definitive si poti sa dai de permis.
Permisul de conducere fiind anulat este nevoie sa urmezi aceeasi pasi ca si pentru obtinerea lui....
Cat despre comunicarea hotararii...partilor prezente la instanta de judecata la termenul cand s-a ramas in pronuntare nu se comunica hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto suspendat pe o perioada de 1 an de zile. radaghin radaghin Care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa-i faca o persoana dupa ce a avut permisul de conducere suspendat pe o perioada de 1 an de zile. Mai exact luna ... (vezi toată discuția)
Permis anulat claudiu1981 claudiu1981 mi sa anulat permisul pt. alcool la volan si am avut 4 luni inchisoare cu suspendare si 2 ani de reabilitare,pe 28 septembrie 2009 a ramas definitiv. As vrea ... (vezi toată discuția)
Info redobandire permis auto drakestorm drakestorm mia fost anulat permisul . acum a trecut 1 an de la sentinta finala ... vreau sa stiu daca ma trebuie sa fac dinou scoala de soferi sau pot sa ma duc asa (am ... (vezi toată discuția)