avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis anulat

mi sa anulat permisul pt. alcool la volan si am avut 4 luni inchisoare cu suspendare si 2 ani de reabilitare,pe 28 septembrie 2009 a ramas definitiv. As vrea sa stiu cand pot sa dau din nou dupa permis,daca se poate da acum sau numai dupa expirarea celor 2 ani de reabilitare.#-o
Cel mai recent răspuns: claudiu1981 , utilizator 18:25, 9 Iulie 2010
Dupa 1 an de la data ramanerii definitive a sentintei de condamnare aveti posibilitatea sa depuneti actele pentru examenul de conducere.
Dupa un an de la sentinta definitiva
Bafta
Incepand cu data de 01.10.2010 va puteti prezenta pentru obtinerea unui nou permis de conducere.
:D:D 29.09.2010
de pe 29.09 2010 dar mai intai trebuie sa faceti scoala de la cap la coada si apoi veti da examenul

Alte discuții în legătură

Permis auto suspendat pe o perioada de 1 an de zile. radaghin radaghin Care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa-i faca o persoana dupa ce a avut permisul de conducere suspendat pe o perioada de 1 an de zile. Mai exact luna ... (vezi toată discuția)
Permis conducere anulat marianbrunetel marianbrunetel Mai am 3 luni pana fac 1 an de la ramanerea deciziei judecatoresti definitiva si pot sa dau dinou de carnet dar nu stiu tre sa dau ambele probe si teoretic si ... (vezi toată discuția)
Permis anulat pentru conducerea sub influenta alcoolului ADRIANAX ADRIANAX Buna ziua, Rog mult pe cineva sa-mi comunice in ce condiitii pot obtine din nou permisul de conducere auto care mi-a fost anulat ptr alcool.Sentinta penala ... (vezi toată discuția)