avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... iubitul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

iubitul

buna seara! pe18iunie am prima infatisare la divortul cerut de sotie.Am hotarat ca apartamentul care este bun comun sa il vindem si sa facem o partajare amiabila.Datorita crizei sigur se va vinde foarte greu asa ca sigur vom locui ampreuna.Are dreptul sotia sa-si aduca iubitul acasa?
buna seara
daca divortul se va amite fiecare are dreptul sa se ocupe de viata privata asa cum doreste ,dupa divort .
bafta
Am inteles .Multumesc
In imobilul proprietate comuna nu, decat daca are acceptul dvs. ceea ce nu cred!
bineanteles ca nu o sa fiu de acord .Este si propietatea mea.
buna seara
da, dar este si proprietate fostei soti asa ca .....daca o sa doriti si dvs acelasi lucru se va impotrivi si ....
bafta

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate MIHAI ESANU MIHAI ESANU BUNA ZIUA Cineva care ne poate ajuta . Sunteam patru frati ,si vrem sa stim daca suntem mostenitori la titlul de proprietate ,care a fost dobandit de tatal ... (vezi toată discuția)
Actele de proprietate tinute ascunse de sotul meu si nu vrea sa mi le arate reli_relly reli_relly Buna ziua! As dori,daca se poate sa ma lamuriti in cateva probleme pe care le am cu sotul meu Incep prin a va spune ca de la un timp sotul meu,impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Contract uzufruct vasilescugabri vasilescugabri Buna ziua, urmeaza sa divortez.Casa in care locuim este jumatate mostenita de sot de la tatal lui.Cealalta jumatate este cumparata de noi dupa casatorie de la ... (vezi toată discuția)