avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura notariala

Buna ziua,
Am o rugaminte la dumneavostra, sa-mi spuneti cum poate un arestat sa imputerniceasca prin procura notariala o persoana X, ca aceasta sa-i poata rezolva obtinerea unor acte personale.
Care ar fi pasii? Si, orientativ, care ar fi costurile?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:52, 8 Iunie 2010
Se deplaseaza un notar la penitenciar. Costurile numai notarul vi le poate spune. O deplasare costa si 200-300 ron
Trebuie sa faca cumva o cerere catre comondant? Daca eu ii duc un notar, acesta va fi primit?
Imi puteti recomanda o adresa de notariat/notar care stiti ca se ocupa cu asa ceva? Ma gandesc ca nu toti sunt dispusi la deplasari.
Multumesc
cautati un notar in zona penitenciarului, majoritatea sunt disponibili pt deplasari.
arestatul sa faca cerere pt a obtine o programare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ca sa facă o batrina care nu se poată deplasa o ... Andra76 Andra76 Bună ziua Ca sa facă o batrina care nu se poată deplasa o procura pt bancă trebuie cumva o dovada de la medic ca nu suferă de Alzeimer. Batrina are ... (vezi toată discuția)
Pensie in puscarie? sexu sexu vreau sa stiu daca un om care este condamnat ,iar omul este in pensie va primi pensia in continuare, daca este arestat? sau daca nu ce se intimpla cu bani ... (vezi toată discuția)
Mama este imobilizata la pat. având probleme și cu ochii, ea ... Ovi1710 Ovi1710 Mama este imobilizata la pat. Având probleme și cu ochii, ea ne putând scrie declarații. Care este metoda prin care se poate obține o procura, pentru a ... (vezi toată discuția)