avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Ca sa facă o batrina care nu se poată ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Ca sa facă o batrina care nu se poată deplasa o ...

Bună ziua
Ca sa facă o batrina care nu se poată deplasa o procura pt bancă trebuie cumva o dovada de la medic ca nu suferă de Alzeimer. Batrina are peste 65 de ani.
Cu stima Andra
Cel mai recent răspuns: Andra76 , utilizator 02:29, 12 Februarie 2021
Cautati un notar care sa vina la ea acasă.
Buna seara. Daca banca a cerut o procura notariala, asta va trebui sa aveti pentru a avea acces la contul altcuiva. Cautati un notar care se deplaseaza acasa daca doamna nu se poate deplasa.
Mulțumesc.

Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana handicap grav - asistență notariala anca@qui anca@qui Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea situatie: matusa mea (sora geamana tata) , varsta 75 ani, incadrata cu grad de handicap grav, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua cum putem deschide un cont curent la banca unde sa ... Andra76 Andra76 Bună ziua Cum putem deschide un cont curent la banca unde sa se poată livra pensia unei batrine imobilizata la pat, în loc sa o primească numerar? Va fi ... (vezi toată discuția)
Salut, mama mea nu este deplasabila si trebuie sa ii fac actualizare ... BvBerceni BvBerceni Salut, mama mea nu este deplasabila si trebuie sa ii fac actualizare de date la BCR. Este constienta, vorbeste, vede, doar ca nu se poate deplasa. A incercat ... (vezi toată discuția)