raluk0207 a scris:
Vi se pare dvs. În realitate, ar fi concurenta neloiala.
Clienții trebuie sa își aleagă în mod liber notarul, nu pe recomandări impuse.
Deplasările sunt evitate, atât din considerente pandemice, cât și logistice (notarul trebuie sa închidă biroul, sa se deplaseze cu secretarul, cu sigiliul, cu chitantierul, sa facă mențiunea autentificării în afara sediului, trebuie scrisa o cerere, si e una sa o scrii pe birou si alta stand in pat, registrul este la sediu etc etc etc) ori fizice (foarte mulți notari odată ajunși la domiciliul persoanei au constatat fie ca persoana este extrem de sprintena și nicidecum nedeplasabila, fie este cu un picior în groapa și total lipsita de discernământ).
De asemenea, este o ipostaza cauzatoare de suspiciuni cum ca ar exista vreo "prietenie" cu dvs.
Puneti-o pe mama dvs intr-un căruț și rezolvați cu procura la sediul unui birou notarial.
Ma intereseaza actualizarea de date, are acelasi buletin,aceeasi adresa, efectiv nu este nimic wow de facut. Imputernicit sunt de 10 ani pe contul ei, de scos de la ea am scos mega rar, in ultimii 5 ani nu am scos deloc, nici nu ma intreseaza sa-i scot. Am spus ca platesc substantial, daca deplasarea asta costa 500 ron platesc 900. Efectiv devine deja deranjant si enervant. Mentionez din nou ca nu este deplasabila. Si daca o duc cu masina nu mai are niciun rost sa o duc la notar, ma duc la banca.