avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Procurara notariala Marea Britanie pentru banca Romania
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Procurara notariala Marea Britanie pentru banca Romania

Buna seara,

Mama mea doreste sa-mi faca o procura pentru contul ei bancar deschis la o banca din Romania pentru toate tipurile de operatiuni, Ea este de mai multi ani in Marea Britanie si din motive medicale este greu deplasabila, va trebui in luna septembrie sa facem procura.
Cum se poate proceda in acest sens astfel incat banca sa accepte procura?
Mentionez ca mama este in Manchester, se poate rezolva la un notar britanic apoi tradusa apostilata sau neaparat la ambasada din Londra? Stiu ca sunt diferente intre sistemele juridice.
Nici nu stiu care este procedura

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Apostille UK , utilizator 01:02, 4 Martie 2020
Buna seara,
din Anglia mi s-au trimis procuri gata traduse de acolo; de la consulat rezolva cu totul- redactare procura, apostilare, traducere
Buna seara,
din Anglia mi s-au trimis procuri gata traduse de acolo; de la consulat rezolva cu totul- redactare procura, apostilare, traducere
nu se poate rezolva la un notar britanic si apoi documentele sa fie traduse in tara?
Se poate face procura la orice notar din Manchester apoi se poate apostila la www.apostila.co.uk
Pentru procuri exista un notar care se deplaseaza in tara dar va trebui sa verificati pe www.apostilleseal.co.uk la numarul de pe website. Exista vorbitori de limba romana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport pentru copil in marea britanie, inregistrare acte de stare civila straine teddyana teddyana Buna ziua, numele meu este Ana si am nevoie de ajutor. Locuiesc in Anglia cu sotul meu care este albanez si avem o fetita de 1an si 2luni, vrem sa ii facem ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pentru copil nascut in anglia iulia_pro iulia_pro Buna ziua, Din cate am citit pe forum, am inteles ca unul din documentele necesare pentru obtinerea certificatului de nastere, este, o adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean italian dana-mihaela dana-mihaela Ce acte imi sunt necesare pentru casatoria cu un cetatean italian. Casatoria va avea loc in Italia. Mentionez ca atat eu cat si viitorul meu sot suntem ... (vezi toată discuția)